nl en fr

Word een Partner

Onze Assets

 
 
 

 Brede publiciteit bij de studenten

Als een studentenvereniging in Leuven en Louvain-la-Neuve, wint AFD marktaandeel op nationaal niveau. We zijn vertegenwoordigd in bijna elke faculteit en op de meeste social media. Daarom is de publiciteit die AFD biedt zowel groot en divers.

Plaats uw logo op onze website, brochures, online communicatie en sociale media. Of sponsor een evenement op posters, flyers, online marketing, roll-up banners en nog veel meer!

Actief contact met high potentials

Onze organisatie trekt gemotiveerde en teamgerichte studenten, met een uitstekende academische verslagen en buitenschoolse ervaring aan.

Al onze leden zijn zorgvuldig geselecteerd door onze HR-team, met extern advies van professionals op het gebied van Human Resources. De combinatie van een internationale stage en de ontwikkeling van vaardigheden die gedurende het hele jaar worden opgebouwd en worden aangeboden door AFD is onze unieke kracht en maakt ons een ideale basis voor het werven van potentiele kandidaten.

Een volledige CV boekje van AFD-leden is beschikbaar voor onze partners. Het is ook mogelijk om direct in contact te komen met onze leden, bijvoorbeeld via toespraken op onze evenementen of een stand op een beurs.

Geloofwaardig Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Elk jaar zetten de projectstudenten hun harde werk in de praktijk om in de projectlanden om het uiteindelijke doel van de AFD te realiseren: het bereiken van sociale impact in de derde wereld. Als gevolg van de uitgebreide voorbereidingen en de hoge mate van professionaliteit, realiseren we duurzame en tastbare maatschappelijke impact. Door middel van onze evenementen proberen we om het bewustzijn van deze resultaten onder de studentengemeenschap te verhogen.

Een partnership met AFD verhoogt dus geloofwaardig de maatschappelijke verantwoordelijkheid van onze partners. Het ondersteunen van onze organisatie biedt ook de mogelijkheid om bij het samenwerken met een professioneel en dynamisch team van jonge en gemotiveerde mensen gezien te worden.

 

 


 

Word een Partner

AFD is op zoek naar structurele samenwerkingsverbanden die veele verschillende vormen kunnen aannemen. Al onze partnerships worden afgestemd op uw behoeften en de specifieke kenmerken van uw bedrijf. Graag werken wij dit met u uit tijdens een persoonlijk gesprek. Een samenwerking kan bestaan uit de volgende drie pijlers.

1. Sponsoring van de organisatie en evenementen:

U kunt de organisatie financieel ondersteunen of een specifieke gebeurtenis. Uw bijdrage zal een directe, duurzame en blijvende sociale impact hebben.

2. workshops, sprekers en consulting advies:

Steun onze projecten door het verstrekken van nuttige workshops, sprekers voor evenementen of professioneel advies voor onze studenten en hun projecten.

3. Technische en organisatorische ondersteuning:

De organisatie heeft baat bij professionele juridisch, actuariël, organisatorisch en structureel advies en begeleiding om een nog betere service te kunnen bieden.

Arthur Ackerman
Board Member PR
Leuven

arthur.ackerman@academicsfordevelopment.be
+32 473 52 22 60