nl en fr

Over ons

Over AFD

Het doel van Academics for Development is om studenten de mogelijkheid te bieden om sociale impact in een duurzame en zinvolle manier te hebben, door hen de gelegenheid te geven om bij te dragen aan problemen in het echte leven van ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen. Deze doelstelling is gebaseerd op de overtuiging dat studenten waardevolle vaardigheden, tijd en kennis hebben die in zinvolle manieren gebruikt kunnen worden voor sociale impact.

AFD is bedoeld om studenten aan te tonen dat zij een echt verschil kunnen maken in het leven van mensen, ongeacht hun (academische) achtergrond. Door hen de mogelijkheid te geven om praktische en internationale ervaring op te doen. Bovendien, de activiteiten AFD's vertrouwd ook studenten met onderwerpen gerelateerd aan de ontwikkeling van samenwerking en sociaal ondernemerschap.

AFD organiseert ook evenementen voor studenten, om onderwerpen met betrekking tot sociale impact dichter bij de bredere studentenvereniging te brengen. Bovendien streeft AFD ernaar om een ​​draagvlak voor jonge, ondernemende mensen met inspirerende ideeën te zijn, die problemen rond de wereld willen aanpakken.

Dit doen wij in overeenkomstig met onze visie en principes. Lees meer over onze visie:

Ons Team van toegewijde studenten werkt hard om onze doelen te verwezelijken. Leer ons Team kennen: