nl en fr

President & Vice-President 2017-2018

AFD is op zoek naar een nieuwe president en vicepresident voor het academiejaar 2017-2018. 

Deadline: Zondag 19 maart, 23h59.

Indien je vragen hebt, of je wil weten of dit iets voor jou is, aarzel niet om Antoine en Jannis te contacteren, de huidige president en vice-president, respectievelijk naar antoine.coppens@academicsfordevelopment.be en jannis.stockel@academicsfordevelopment.be


Ben jij klaar om uit je comfortzone te treden en deel uit te maken van ons AFD succesverhaal? Dan kijken wij ernaar uit om jouw applicatie te ontvangen! Zo ziet de applicatieprocedure eruit:

  1. Om te beginnen vragen we je jouw CV en motivatiebrief (max 1.5 pagina's) te sturen naar recruiting@academicsfordevelopment.be met als onderwerp ‘President & Vice-President 2017-2018’ voor de applicatiedeadline op zondag 19 maart, 23h59.
  2. Vervolgens zullen wij je uitnodigen voor een twee informele interviews, waarvan de eerste zal plaatsvinden in de week van 14 maart en de tweede in de week van 20 maart.
  3. Tenslotte krijg je op zondag 21 maart te horen of je geselecteerd bent om de nieuwe AFD president of vice-president voor het academiejaar 2017-2018 te worden!

President

Als president van AFD ben je verantwoordelijk voor het functioneren van het bestuur: je leidt de wekelijkse bestuursvergadering en ondersteunt het werk en vooruitgang van de bestuursleden. De president motiveert het team om te streven naar een gemeenschappelijk doel. Om die reden wordt er van jou verwacht dat jij een visie en structuur kan aanbrengen, waarbinnen elke bestuurslid kan functioneren. Je onderhoudt en verbetert samenwerking met andere studentenorganisaties, takken van AFD, faculteiten en de universiteit.

Vice-President (Project-Coördinator)

De projectcoördinator is verantwoordelijk voor de coördinatie en (kwalitatieve) uitvoering van alle projecten. In deze rol ondersteun je de projectstudenten in het bereiken van de doelen van het team en van de projectpartner. Daarnaast sta je als projectcoördinator aan het hoofd van de coaches, ben je de contactpersoon voor de projectpartners en organiseer je samen met het bestuurslid Human Resources de evaluaties van de projectstudenten.