nl en fr

Entourage 2017-2018

Deze posities zijn spijtig genoeg al ingevuld voor dit jaar (2017-2018), maar aarzel niet om volgend jaar te joinen!

De open posities:

ENTOURAGE COMMUNICATION & MARKETING

ENTOURAGE STUDENT SUPPORT

ENTOURAGE PARTNER RELATIONS

ENTOURAGE FINANCE

Als entourage Communicatie ben jij en je team verantwoordelijk voor de vlotte communicatie binnen de organisatie en voor het communiceren van AFD nieuws en uitgangspunten naar de buitenwereld (studenten, partners, sympathisanten, etc.). Jouw hoofdtaken omvatten het ondersteunen van het marketing team in hun activiteiten van het semester, hulp bieden bij praktische aspecten van promo acties, updaten van social media, op regelmatige basis een nieuwsbrief schrijven, voorzien van teksten voor op flyers, de website, etc. Een passie voor schrijven is essentieel. Verder ben je verantwoordelijk voor de aanwezigheid van AFD in de media. Goede kennis van het Engels is vereist.

The student support function primarily ensures that the project students have the support structure they need. Your team is also responsible for the communication with the faculties and you act as a middleman or lady between the project students and their faculties. You will plan workshops and sessions for the project students and draft a roadmap for the students 
regarding their financial support.

Als entourage Partner Relations (PR) zijn jij en je team verantwoordelijk voor verkrijgen van externe partners voor zowel financiële als niet-financiële steun en voor het onderhouden van deze partnerschappen. In het algemeen bestaan jouw taken uit het bijwonen van netwerk events, zoeken naar partners die betekenisvolle steun kunnen bieden om de doelen van AFD te realiseren, onderhandelen van deze partnerschappen en in continu contact blijven met deze partners. Naast netwerkvaardigheden heb je toewijding en doorzettingsvermogen nodig om je doelen te bereiken.

Onze entourage Finance is samen met het bestuurslid verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiële administratie, beheren van het budget, zorgen voor financiële duurzaamheid van AFD en opstellen van subsidie aanvragen. Uiteraard zijn structuur en overzicht nodig om je deadlines te halen. Een achtergrond in ‘Finance’ is aangeraden, maar geen must.

ENTOURAGE LEGAL

ENTOURAGE PROJECT DEVELOPMENT

ENTOURAGE IT

ENTOURAGE HUMAN RESOURCES

Als entourage Legal ben je verantwoordelijk voor alle juridische zaken van de organisatie. Dit houdt in: contracten opstellen, de mandaten en statuten neerleggen, formuleren van engagementsverklaringen, verzekeringen afhandelen en juridisch advies geven. Als juridische adviseur zal je proberen anticiperen op juridische problemen en zoeken naar creatieve oplossingen voor onvoorspelbare situaties. Een juridische achtergrond is een must.

Als entourage Project Development (PD) zijn jij en je team verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe projecten het afsluiten van projectcontracten. Dit houdt in: contacteren van mogelijke projectpartners, hen laten kennismaken met AFD, onderhandelen van het projectcontract, een projectbeschrijving opstellen en het uitschrijven van projectprofielen. Toewijding en doorzettingsvermogen zijn noodzakelijk om de geschikte projecten te vinden voor AFD.

Als entourage Marketing & IT ben jij en je team verantwoordelijk voor de huisstijl van AFD en het behouden van ons professioneel imago. Je ontwerpt posters, de website, banners, etc. Met deze functie kan je je creativiteit en technische kennis uitbreiden. Basiskennis van WordPress en/of Photoshop zijn een must. Daarnaast is ervaring in fotografie een pluspunt.

Als entourage Human Resources (HR) zijn jij en je team verantwoordelijk voor het coördineren van de rekrutering, meer bepaald: het opstellen van vragenlijsten, het screenen van CV's en motivatiebrieven, het interviewen van kandidaten enzovoort. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor de coordinatie van de selectieprocedure en organisatie van teambuilding activiteiten. Je zal samenwerken met de project coordinator om project studenten te evalueren en van feedback te voorzien waar nodig. Een portie mensenkennis is erg nuttig tijdens reflectie gesprekken met bestuur en projectteams.

 

ENTOURAGE SOCIAL ENTREPRENEURSHIP

 
 
 

The social entrepreneurship team will be in charge of the Brightminds Program by organising various activities for the think tank such as workshops, lectures, etc. You will carry out every aspect of the organisation of the CleanTech Challenge Belgium and will be responsible for the fundraising of the CleanTech Challenge Belgium. Further you will meet up with different partners, experts and candidates of the two operations.